Kapper Woerden

kapper-woerden

Kapper Woerden, is een van de 4 filialen van kapper “By Yoel”. Je vindt de salon in Woerden in de Voorstraat op nummer 85. By Yoel werken professionele haar en kleur stylisten.

Word jij ook zo blij van mooi haar en een goed kapsel? By Yoel ook, daarom luisteren ze naar de klant en geven zij advies op maat. Maak nu meteen een afspraak, dan loop jij straks ook stralend de deur uit met blij nieuw haar!

Niet blij met je kapsel wat nu? Tips van Kapper Woerden

Ben jij wel eens bij de kapper weggegaan met een niet geheel tevreden gevoel over je nieuwe kapsel of haar kleur. Of misschien dacht je een keer zelf je haar te kleuren in de nieuwste kleur trend maar is het resultaat niet wat je gehoopt had. Dat kan gebeuren maar wat nu?

Geen paniek. Ga in gesprek met je kapper en vertel dat je niet tevreden bent over het resultaat dat je iets anders voor ogen had. Je kapper heeft je misschien verkeerd begrepen en wilt jou graag tevreden naar huis laten gaan. Dus ga terug en bespreek wat je anders wilt. Je kapper zal je helpen.

Ook als je zelf aan het kleuren bent geslagen en de kleur is totaal anders dan op de verpakking. Bespreek met je kapper welke producten je hebt gebruikt en vraag of zij je kunnen helpen. Wees wel realistisch en verwacht geen wonderen. Misschien zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken maar de kapper zorgt er wel voor dat je haar in de beste conditie blijft.

kapper-woerden

Kapper Woerden, de kapper die luistert!

Kapper Woerden hanteert een eigen systeem, zij bespreken met jou eerst wat je wensen zijn. Wat vind je mooi en wat niet. Daarna zal de kapper je haar beoordelen. Niet alle kleuringen of modellen zijn weggelegd voor ieder haartype.

Hierna wordt een behandelplan opgesteld. Hierin wordt besproken wat er gaat gebeuren en hoe je, je haar en de kleur thuis in de juiste conditie houdt.

Door dit behandelplan wordt teleurstelling zoveel mogelijk verkleind aangezien je immers van tevoren op de hoogte bent van wat er gedaan gaat worden, hoelang het duurt en wat de kosten zijn.

Wil jij ook een kapper die luistert maak dan snel een afspraak bij Kapper Woerden.