Waar kun je een commercieel medewerker binnendienst vinden?

commercieel medewerker binnendienst

Als verkoopcijfers en klanttevredenheid jou helemaal liggen dan is het werken als een commercieel medewerker binnendienst misschien wel een baan voor jou. Het kan voor jou de juiste uitdaging zijn die je wilt aangaan. Misschien dat je eerst wat meer wilt weten over de functie?

Wat houdt de functie van commercieel medewerker binnendienst in?

Als commercieel medewerker binnendienst ben je bezig met het verkopen van producten of diensten op de verkoop- en sales afdeling van de organisatie waar jij voor werkt. Je hebt een afwisselende en communicatieve baan. Je hebt veel persoonlijk contact met klanten en helpt bij het voorbereiden van werk voor de mensen van de buitendienst. De buitendienst zijn de verkopers die de straat op gaan.

Klantrelaties opbouwen is ook een belangrijk onderdeel van je functie als commercieel medewerker binnendienst.Dit is een belangrijk omdat jij ervoor zorgt dat de klanten weer terugkomen naar de organisatie waar je voor werkt.

Taken en verantwoordelijkheden als commercieel medewerker binnendienst

Er zijn een aantal taken en verantwoordelijkheden die je hebt als commercieel medewerker binnendienst. De taken waar je aan moet denken zijn de volgende:

De verkoop: je leidt het verkoopproces of deels ervan zodat dit goed loopt. Om dit ook te kunnen moet je veel contact hebben klanten, de administratieve zaken die er zijn regelen en het is belangrijk dat je alle ins en outs weet over de producten of diensten die er verkocht moeten worden.

De administratie: je hebt de taak om offertes en facturen te maken, dat de juiste documenten beschikbaar zijn en je zorgt dat bestellingen afgehandeld worden. Zo help je de commerciële afdeling vooruit en klanten blijven tevreden.

Het Team: je werkt met de collega’s van de marketing- en verkoopacties samen en helpt de collega’s op de buitendienst met ondersteuning.

Bij deze baan werk je veel op kantoor om klanten te bellen maar ook de commerciële afdeling te helpen daar waar nodig. Dit is een fulltime baan waarbij je vaak werktijden hebt van negen tot vijf. Bij deze baan werk je op een vaste locatie.

Waar kan je een commercieel medewerker binnendienst vinden?

Als bedrijf kan je een commercieel medewerker binnendienst vinden bij wr.nl. Hier is de mogelijkheid om een vacature te plaatsen waarbij er een werving gedaan wordt met een uitgebreide internetstrategie. De wensen van het bedrijf worden meegenomen bij de selectie van een sollicitant. Er wordt een selectie gedaan bij de sollicitanten op basis van hun cv. Er volgt een gesprek met de sollicitanten om te kijken of er een match is tussen sollicitant en bedrijf. Wanneer er een match is wordt er een sollicitatiegesprek geregeld met het bedrijf.

De mensen die bij wr.nl een baan zoeken zijn op zoek naar een vaste baan. Dat is dan ook het streven van wr.nl. Als bedrijf kan je er dan ook van uit gaan dat de sollicitant iemand is die goed gedreven is en weet aan welke baan de persoon gaat beginnen.

De missie van wr.nl is dat vakkrachten en werkgevers elkaar vinden en duurzaam kunnen samenwerking voor een langer tijd.