Badkamer renovatie

Badkamer Renovatie - TZS Bouwgroep

Ben jij toe aan vernieuwing van je badkamer en wil of kan je dat niet zelf? Besteed het werk dan uit aan de professionals van TZS Bouwgroep!

TZS Bouwgroep heeft al meer dan 10 jaar ervaring in badkamer renovatie. Zij zorgen voor het sloopwerk, stucen van wanden en plafonds. Maar ook tegelwerk, loodgieters werkzaamheden en het installeren en aansluiten van je badkamer meubel en sanitair.

Doordat zij alle werkzaamheden doen die horen bij de renovatie van jouw badkamer wordt jij geheel ontzorgt. Zo geniet jij snel van je vernieuwde badkamer!

Ontzorgt van A tot Z

Bij een badkamer renovatie is het belangrijk dat alle werkzaamheden op volgorde uitgevoerd worden. De professionals van TZS Bouwgroep ontzorgen jou van A tot Z doordat zij alle werkzaamheden voor jou kunnen verrichten.

Vooraf wordt met jou besproken wat je wensen zijn voor jouw droom badkamer en hoe dit te realiseren is. Maatwerk is ook mogelijk zo maak je jouw badkamer persoonlijker.

De TZS Bouwgroep zorgt  van ontwerp tot de oplevering dat alles goed verloopt!

Werkzaamheden bij een badkamer renovatie

TZS Bouwgroep is gespecialiseerd in badkamer renovaties. Voor maatwerk bent je bij hen dan ook aan het juiste adres. Zij kunnen muren verplaatsen of bijzondere douchewanden plaatsen. Nieuwe vloeren leggen en elektra werkzaamheden uitvoeren.

Het team van TZS Bouwgroep kopen alle onderdelen en materialen die nodig zijn om de badkamer te realiseren. Nadat alles binnen is, beginnen zij met de sloopwerkzaamheden. Dit alles zal zorgvuldig gebeuren om de wanden en vloeren niet te beschadigen.

Ook zorgen zij voor het verwijderen en afvoeren van het puin. Elektra werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de NEN-norm. Het stucwerk wordt uitgevoerd door een professionele stukadoor.

Badkamer renovatie offerte aanvragen

Neem nu contact met TZS Bouwgroep op en plan een kennismakingsgesprek in! Tijdens dit gesprek worden al jouw wensen besproken en worden de maten van de badkamer opgenomen. De specialist bespreekt met jou wat de mogelijkheden zijn.

Hierna wordt een offerte opgesteld en zetten ze de planning voor je op papier. Jij weet dan precies wat jouw badkamer renovatie gaat kosten en hoelang het duurt voordat jij geniet van je nieuwe badkamer!

Badkamer Renovatie - TZS Bouwgroep

Naast badkamer renovatie heeft TZS Bouwgroep nog meer diensten. Neem hier een kijkje op hun site voor alle werkzaamheden die zij verrichten.