Auto huren in Suriname

Auto huren in Suriname

Ja het kan weer! Na een paar jaar waarin we in de ban van corona waren kunnen we nu weer vrij reizen. Ga jij binnenkort naar Suriname vergeet dan niet om nu al je auto te reserveren. Een auto huren in Suriname doe je gemakkelijk via onze site auto-huren-suriname.com.

Online reserveren

Wat is er makkelijker dan online thuis alvast een auto reserveren voor jouw reis in Suriname. Zo kan je direct na je vlucht volop genieten van de vrijheid die eigen vervoer met zich meebrengt. Wij hebben huurauto’s in eigen beheer en wij bemiddelen voor lokale verhuurders. Check onze website voor ons aanbod.

Heb je vragen over een auto of zie je niet meteen de juiste auto, ons aanbod is groter dan verwacht. Bel ons en stel gerust al je vragen. Wij hebben vast een auto die aan jouw eisen voldoet.

Ontdek Suriname met Auto huren in Suriname

No Spang, relax en geniet van je vakantie. Ontdek Suriname in je eigen tempo. Met je eigen huurauto kan je gemakkelijk op ontdekkingstocht in exotisch en cultureel Suriname. Suriname heeft een rijke geschiedenis die je in heel het land terugziet.

Met een eigen huurauto ontdek jij Suriname op je eigen wijze en ben je niet afhankelijk van anderen. Je vertrekt op het tijdstip waarop jij wilt vertrekken en komt pas terug als je alles gezien hebt wat je wilde zien.

Bezienswaardigheden en tips van auto-huren-suriname.com

Wij delen hier graag enkele culturele bezienswaardigheden en andere trips die we je niet willen onthouden:

Tip 1 Kwattamarkt op zondag. Ga op zondag naar de Kwattamarkt aan de Kwattaweg. Op de markt vind je verse groenten, vlees en vis. Maar ook planten, kleding en heel veel heerlijke kruiden. Als lunch kun je heerlijke Javaanse gerechten ter plaatse eten.

Tip 2 Brokopondo stuwmeer. Het stuwmeer is ontstaan door de in de jaren 60 aangelegde Afobakadam. Deze dam is ongeveer 2 kilometer. Het gebied wat onder water is gelopen is toen niet kaalgekapt waardoor er nu nog steeds boomstammen boven de waterlijn uitsteken.

De aanleg van de dam had rigoureuze gevolgen voor ongeveer 5000 Saramakaners die daar woonden in traditionele dorpen. Zij werden gedwongen te verhuizen.

Tip 3 Openluchtmuseum fort Nieuw Amsterdam. Hier krijgt u een indruk van de geschiedenis van Suriname.

Tip 4 Fredberg. Ga samen met een touroperator naar de Fredberg. Hier zie je het ongerepte oerwoud van dichtbij. Slaap op de top van berg en ontwaak met een schitterend uitzicht zodra de zon opkomt!

Sweetie Coffee

Tip 5 Palmen tuin en Wakapasi. In het centrum van Suriname ligt een prachtige palmentuin waar je heerlijk kan lopen. Naast de Palmentuin ligt Wakapasi een promenade met houten cabana’s waar je lokale art kunt kopen maar ook heerlijk wat kan drinken en eten.

Je moet echt even een heerlijke koffie met zelfgemaakte gebak doen bij Sweetie Coffee.

 

Tip 6 Livemuziek bij De Dijck. Aan de Van Sommelsdijckstraat in het centrum van Suriname kan je kan je op bepaalde avonden genieten van livemuziek een hapje en een drankje. Een echte aanrader!

Dit is slechts een kleine greep uit alle uitstapjes die je kunt doen. Ben je in Suriname rij dan ook een keer naar een van de vele plantages die Suriname rijk is.